Toukokuun katsaus

Kuukausikatsauksessa käyn läpi kuukauden taloudelliset lukemani. Löydät kuukausikatsauksesta niin tuloni, menoni kuin mahdolliset uudet sijoitukseni kyseisen kuun ajalta. Lisäksi näytän euromääräisesti salkkuni kehityksen.

Toukokuun katsaus

Toukokuussa en tehnyt muutoksia salkkuun. Reipasta nousua otti Sievi Capital, ja muut pysyi melkein samassa. Toukokuussa Nordnetilla oli ostotarjous, joka jäi hyödyntämättä omalta osaltani vaikka salkussa olisikin ollut hieman käteistä.

Kuva salkusta 4.6.

Kuukauden tulot ja menot:

Tulot

Palkka: 875,87 €

Menot:

Asumiskulut: 400 €

Työruokailu: 149,53 €

Ruoka ostokset: 212,87 €

Autonkäyttökulut: 119,27 €

Herkut: 12,54 €

Liittymä: 11 €

BookBeat: 16,90 €

Muut: 39,99 €

Kulut yhteensä: 962,10 €

Tulot- kulut= -86,23 €

 

Toukokuussa rahaa meni reilusti ruokaan. Toukokuussa keskityin syömään terveellisemmin, joten kuluja tuli ruokaostoksissa hieman enemmän. Tein myös eväitä töihin, joten osa työruokailun kustannuksista menee ruokahankinnoista. Tuli myös tankattua auto, mutta tankin pitäisi riittää pidemmän aikaa kun ei niinkään tule ajettua siviili autolla.

En vieläkään saanut Toukokuussa työkuvioita oikeaan suuntaan. Provisiomallin palkkauksesta johtuen mahdollisuus hyviin tienesteihin on realistista, mutta vielä ei ole ottanut riittävästi tuulta alle. Toukokuun aikana tuli enemmän kuluja kuin ansioita, joka ei ole kestävää pidemmällä aikavälillä.