Tammikuun katsaus

Kuukausikatsauksessa käyn läpi kuukauden taloudelliset lukemani. Löydät kuukausikatsauksesta niin tuloni, menoni kuin mahdolliset uudet sijoitukseni kyseisen kuun ajalta. Lisäksi näytän euromääräisesti salkkuni kehityksen.

Tammikuun katsaus

Salkku liikehti Tammikuun aikana aika neutraalisti, ehkä hieman alaspäin. Kuitenkaan lisäostoja ei tullut eikä myyntejäkään. Tammikuun aikana varmistui YITn ja Lemminkäisen yhdistyminen, muttei se vaikuttanut YITn kurssiin sen kummemmin ainakaan toistaiseksi.

Salkku 4.2. Ps. Nokian Bull sertifikaatti otti reippaan nousun vasta helmikuun puolella, joten käsittelen sitä vasta ensi katsauksessa.

 

Kuukauden tulot ja menot:

Tulot:

                 Palkka: 942,55 €

Menot:

Työruokailu: 175,32 €

Autonkäyttökulut: 166,30 €

Herkut: 39,11 €

Liittymä: 11 €

Muut: 10,38 €

Kulut yhteensä: 402,11 €

Tulot-kulut= 540,44 €

 

Tammikuussa aloitin työt. Työskentelen provisiomallin töissä, joten tulot eivät ole varmat. Aloituskuukauteni ei mennyt tavoitteiden mukaisesti, mutta alhaalta on hyvä ponnistaa. Työssäni on kuitenkin mahdollisuus päästä erinomaisille tuloille, joten en ole huolestunut yhden kuukauden perusteella. Pienestä palkasta huolimatta siirrän kuitenkin 10% tuloista arvo-osuustilille odottamaan.

Kuluista näkee että eniten rahaa meni työruokailuun. Haluan syödä työpäivinä jonkin ”lämpimän ruoan”, enkä kituuttaa välipaloilla. Ruokailu vaihtelee pikaruoasta lounaspöytään. Lasken myös taukokahvit mukaan työruokailuun. Autokäyttökulussa on sisällytettynä myös kelkkaan polttoaineet.

Ne jotka ovat aiemmin jo lukeneet minun katsauksia, ovat ehkä huomanneet ettei Tammikuun kuluissa ole mukana tupakkia. Lopetin polttamisen vuoden vaihteeseen, yksinkertaisesti siitä syystä että se on niin kallista. Suosittelen lopettamista kaikille vaurastumista tavoitteleville.

One Reply to “Tammikuun katsaus”

  1. Kiinnitinkin huomion tupakoiden puuttumiseen menolistaltasi. Onnittelut päätöksestäsi, pysy siinä. Hirveää rahan haaskausta ja terveyden tuhoamista. Kirjoitan ihan kokemuksesta. Sen verran kauan tuli itse sauhuteltua, että sillä olisi jo melkoisen salkun kasannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.