Kesäkuun katsaus

Kuukausikatsauksessa käyn läpi kuukauden taloudelliset lukemani. Löydät kuukausikatsauksesta niin tuloni, menoni kuin mahdolliset uudet sijoitukseni kyseisen kuun ajalta. Lisäksi näytän euromääräisesti salkkuni kehityksen.

Kesäkuun katsaus

Yhden oston tein kesäkuussa, senttiosaketta FIT Biotechia ostin parilla sadalla. Tarkoituksena oli myydä ne heti pienellä voitolla, mutta myynti ei ainakaan toistaiseksi ole mennyt läpi. Todennäköisesti yritys voisi noustakin jossakin vaiheessa, ainakin on positiivisia uutisia ollut yhtiöstä.

Salkku 15.7.

Kuukauden tulot ja menot:

Tulot:

Palkka: 2112,34 €

Menot:

Asumiskulut: 400 €

Työruokailu: 136,66 €

Ruoka ostokset: 169,01 €

Autonkäyttökulut: 49,59 €

Herkut: 22,15 €

Liittymä: 11 €

Autokoulu: 299 €

Muut: 207,84 €

Kulut yhteensä: 1295,25 €

Tulot- kulut= 817,09 €

 

Kesäkuussa tuli taas melkoisesti kuluja. Juoksevat kulut pysyivät melko neutraalina, mutta sitten tuli muutama kulu jotka eivät ole onneksi toistuvasti rasitteena. Esimerkiksi autokoulun kolmas vaihe tuli kesäkuussa suoritettua kun se oli jäänyt venymään. Sitten tuli muitakin kuluja, jotka jakautuvat pidemmällekin ajalle mutta lasken kuitenkin kesäkuun kuluiksi.

Kesäkuussa lopetin BookBeatin tilaamisen. Sain muutaman kuukauden aikana kuunneltua kaikki kirjat jotka oli tarkoituksena, ja muutenkin jäi kesällä vähemmälle käytölle. Muuten kyllä suosittelen palvelua, on paljon kuunneltavia kirjoja ja miellyttävä palvelu käyttää.

Kesäkuun osalta työkuviot menivät oikeaan suuntaan. Vihdoinkin sain järkevän palkan, joka asettui tavoitteisiini. Tämän tason kuin saisi pidettyä, saisi kulujen jälkeen säästettyäkin vielä.