Heinäkuun katsaus

Kuukausikatsauksessa käyn läpi kuukauden taloudelliset lukemani. Löydät kuukausikatsauksesta niin tuloni, menoni kuin mahdolliset uudet sijoitukseni kyseisen kuun ajalta. Lisäksi näytän euromääräisesti salkkuni kehityksen.

Heinäkuun katsaus

Heinäkuun aikana salkku pysyi melko neutraalina. Jonkinlaista liikettä kuitenkin taas oli. Lisäksi Elokuun alussa myin tappiolla Fit Biotech senttiosakkeet pois häiritsemästä. Tappiota tuli vain kaupankäyntikuluista, jotka ovat tietääkseni kuitenkin vähennyskelpoisia?

Salkku 15.8.

Kuukauden tulot ja menot:

Tulot:

Palkka: 818,77 €

Menot:

Asumiskulut: 400 €

Työruokailu: 160,63 €

Ruoka ostokset: 152,06 €

Autonkäyttökulut: 834,99 €

Herkut: 43,40 €

Liittymä: 11 €

Muut: 70,15 €

Kulut yhteensä: 1672,23 €

Tulot- kulut= -853, 46 €

 

Heinäkuussa säännölliset kulut pysyivät melko neutraalina. Lisänä ostin ensimmäisen oman auton. Valitsin edullisen bensa-auton, tulevaisuus näyttää onko se todellisuudessa edullinen ?.

Palkka tippui taas pitkästi alle tavoitteen, mutta täytyy tehdä töitä paremmin ja ahkerammin jatkossa. Jos olet lukenut aiemmat kuukausikatsaukset, todennäköisesti olet huomannut että melkein koko vuotena en ole yltänyt järkevään tulotasoon. Aiempi kuukausi, kesäkuu onnistui mutta muuten on ollut melkoista hapuilua. Valitettavasti se voi olla tälläistä, kun on kyse provikka myynnistä mutta aina voi ottaa oppia tulevaisuutta varten. Pitää katsoa, saanko käännettyä työkuviot haluttuun suuntaan vai pitääkö katsella uutta työpaikkaa.